PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Mujić sudi derbi osmine finala Kupa BiH u Širokom Brijegu

Poznate su sudije za mečeve osmine finala Kupa BiH.
Sudije

Mečevi osmine finala Kupa BiH će se odigrati u srijedu, a svakako da je utakmica između Širokog Brijega i Sarajeva derbi ove faze takmičenja. Glavni sudija na ovoj utakmici biće Elvis Mujić iz Banovića, sa asistentima Senadom Ibrišimbegovićem i Arnelom Novalićem. Na ovom susretu biće prisutne i sudije iza gola, a taj zadatak će obavljati Vladimir Bjelica i Ilija Živković. Utakmica počinje u 18:30.

Susret dva premijerligaša, Željezničara i Mladosti, sudiće Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Asistenti na ovoj utakmici će biti Radislav Kačavenda i Aleksandar Smiljanić. Meč na Grbavici na programu je u 18:00 sati.

Zrinjski i Sloboda će svoj susret početi u 15:30, a pravdu će u Mostaru dijeliti Admir Musić iz Sarajeva, sa asistentima Amirom Kadićem i Enesom Đozićem, također iz Sarajeva.

Duel federalnih ligaša Olimpika i TOŠK-a će suditi Danijel Bojo iz Kiseljaka, a asistiraće mu Josip Čolić i Boris Dujmović. Utakmica počinje u 15:30.

Zoran Grbić će biti glavni arbitar na utakmici Ljubić – GOŠK, a asistenti će mu biti Igor Radaković i Mirza Demir. Susret u Prnjavoru počinje u 15:30.

Utakmicu dva Rudara, prijedorskog i kakanjskog, suditi će Antoni Bandić iz Gruda, a asistenti će biti Jure Musa i Strahinja Vuković. I ova utakmica počinje u 15:30.

Zvijezda 09 i Borac će također svoj meč započeti u 15:30, a na centru će stajati Miloš Gigović iz Gradiške. Asistenti na ovoj utakmici će biti Sreten Udovičić i Goran Dujak.

Još jedan premijerligaški par u osmini finala Kupa BiH čine Tuzla City i Velež. Meč ova dva protivnika, koji počinje u 15:30, će suditi Ermin Sivac iz Zenice, sa asistentima Moamerom Čauševićem i Dženanom Milićem.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P