PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Žrijeb parova Kupa BiH ipak u petak

Iako je bilo najavljeno da će biti obavljeno u četvrtak, žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa BiH biće obavljeno u petak u 12 sati.
Kup BiH

Danas su se odigrale utakmice drugog kola Kupa Federacije BiH, nakon čega su poznati svi učesnici završnice Kupa BiH. Iako je ranije bilo najavljeno da će se žrijebanje obaviti u četvrtak, ono će ipak biti obavljeno u petak u prostorijama Saveza, a utakmice šesnaestine finala Kupa BiH na programu su 18. septembra.

Pored 12 klubova iz Premijer lige BiH, u bubnju će se naći i osam klubova iz FS Republike Srpske, a to su Željezničar ST, Rudar Prijedor, Kozara, Podrinje, Modriča, Krupa, Ljubić i Jedinstvo. Naravno, moguće je da neka od ekipa koja je izborila plasman u završnicu Kupa BiH ne igra ovo takmičenje, jer se znalo desiti da ekipa zbog troškova puta odustane od takmičenja poslije žrijebanja.

Preostalih 12 učesnika dobili smo danas, nakon utakmica drugog kola Kupa FBiH, a to su: Ljubuški, TOŠK, Olimpik, Zvijezda Gradačac, Orašje, GOŠK, Jedinstvo, Bratstvo, Radnik Hadžići, Travni i Rudar.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P