PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Amar Osim: Pozitivno je što nismo izgubili, ali ovo je bilo užasno

Nakon utakmice, Amar Osim bio je poprilično razočaran onim što su pružili njegovi igrači što je i istakao prilikom davanja izjave odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.
Amar Osim

Foto: sport1.ba

Željezničar je spretno i sretno izbjegao poraz na gostovanju kod Veleža, i ostao jedina ekipa bez poraza u Premijer ligi Bosne I Hercegovine. Nakon utakmice, Amar Osim bio je poprilično razočaran onim što su pružili njegovi igrači što je i istakao prilikom davanja izjave odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Amar Osim: “Jedina pozitivna stvar je što nismo izgubili, a zaslužili smo da izgubimo deset puta, a ne jednom. Ekipa koja ima više srca i znanja nije nagrađena, a ekipa koja je bila favorit prije utakmice, koja je trebala pokazati zašto je tu gdje jeste, nije ništa napravila. Jedina dobra stvar je što nismo izgubili, ali ovo je užasno bilo”.

Osim je na press konferenciji nakon utakmice bio još ogorčeniji na igru svoje ekipe koju je prokomentarisao u svom stilu:

Amar Osim: “Ništa nije valjalo osim rezultata. Fuj. I još ću jednom reći, fuj!”

Na pitanje da li je Veležu poništen regularan pogodak, Osim je istakao da sa svoje pozicije nije mogao vidjeti tu situaciju.

Amar Osim: “Nisam vidio, bilo je daleko, da sam vidio rekao bih, ne bojim se ja reći šta sam vidio, da sam vidio rekao bih bilo je tako i tako

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P