PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Ćorić: Lakše je meni otići nego igračima

Sada već bivši trener NK Široki Brijeg Denis Ćorić je na press konferenciji poslije utakmice komentarisao poraz, te objavio odluku o odlasku sa pozicije.
Denis Ćorić

Sada već bivši trener Širokog Brijega je nakon utakmice na press konferenciji prvo komentarisao poraz od Tuzla Cityja, a potom je objavio da odlazi sa mjesta šefa stručnog štaba NK Široki Brijeg.

“Dobro smo otvorili utakmicu, na vrijeme poveli, i imali dvije velike prilike za udvostručiti vodstvo. Nažalost, ponovno je izostala prava realizacija, naša stara boljka. Ne želim previše komentirati dosuđeni jedanaesterac za goste, ali je evidentno promijenio cijeli tijek utakmice. Šokirao nas je taj kazneni udarac, nikome nije bilo jasno što je sudac svirao. U nastavku se nikako nismo mogli stabilizirati. Iz dvije kontre gosti su nas kaznili i čestitam im na zasluženoj pobjedi. Odlučio sam dati ostavku i otići s mjesta trenera, a i dečkima sam to već priopćio. Bila mi je čast i zadovoljstvo trenirati ovu momčad. Pokušao sam napraviti rezultat i podignuti ovu momčad, ali neke stvari se nisu poklopile, realizacija nas je koštala. Lakše je meni otići, nego igračima. Ipak, vjerujem u njih. Samo jedna pobjeda nas može dignuti, vjerujem kako će se ova momčad vratiti na pravi put”, rekao je Denis Ćorić nakon poraza od FK Tuzla City (1:3)

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P