PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Dudić: Ovo je Velež koji zaslužuju ovi navijači i ovaj grad

Velež je bio bolja ekipa i Feđi Dudiću i njegovim igračima ostaje žal za pobjedom u ovom derbiju.
Feđa Dudić

Velež je u jednoj od zanimljivijih utakmica u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine remizirao sa Željezničarom 1:1. Na skoro ispunjenim tribinama na stadionu “Rođeni”, gledaoci su mogli uživati u utakmici punoj tenzija koje je jednim dijelom izazvao i glavni sudija utakmice Ermin Sivac. Velež je bio bolja ekipa i Feđi Dudiću i njegovim igračima ostaje žal za pobjedom u ovom derbiju.

Feđa Dudić: “Od ljudi koji su gledali na televiziji dobio sam informaciju da je gol bio regularan. Ako je to tako neko nam je uzeo dva boda. Ovo je Velež koji zaslužuju navijači i ovaj grad, danas smo pokazali da vrijedmo, Željo može biti zadovoljan osvojenim bodom

Iako razočaran zbog neosvojena sva tri boda, Dudić generalno može biti zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala na terenu u oba smjera.

Feđa Dudić:”Osvojili smo bod protiv prvog na tabeli, ostaje žal za propuštenim prilikama, drago mi je da su navijači nakon ove pauze vidjeli jedan novi Velež. Nismo bili inferiorni, stvarali smo prilike a čak I kada smo ostali sa igračem manje imali smo par opasnih situacija. Treba nam još malo vremena i treba istrpiti ove momke. Iz kola u kolo ćemo biti sve bolji i bolji”

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P