PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Dudić uoči Olimpika: Niko ih nije nadigrao

Trener Veleža Feđa Dudić najavio je utakmicu sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će njegov tim gostovati Olimpiku u Sarajevu.
Feđa Dudić

Fudbaleri mostarskog tima pripremali su se na Kupresu i tamo vrijedno radili za nastavak sezone u Premijer ligi. Pred Dudićevim izabranicima je gostovanje u Sarajevu kod Olimpika, a na put će Rođeni već sutra.

“Sigurno je da nam je odlazak na Kupres dobro došao. Posebno zbog vrućina u Mostaru, osvježili smo se i odradili sve što smo trebali. Ekipa sutra putuje za Sarajevo i tamo ćemo odraditi još jednu utakmicu pred Olimpik. Naravno, postavit ćemo se tako da idemo na pobjedu, kao i svaku utakmicu i nema odstupanja. Očekuje nas vrlo teška utakmica”, rekao je trener Veleža i detaljno najavio svog narednog protivnika:

“Olimpik, iako ima pet poraza, nije ga niko nadigrao. Sve utakmice koje su izgubili, desilo se sa po jedan razlike i sigurno je to nedostatak sreće i uzeli bi koji bod. Sigurno je da oni vide šansu u ovoj utakmici da se pomaknu sa nule. Promijenili su i trenera i to će biti šok, a da li će biti pozitivan ili negativan, nadamo se da će biti negativan. Sa oprezom moramo ući u utakmicu”, zaključio je Dudić za Velež TV.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P