PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Elvedin Beganović: Možemo do bod(ova) protiv Tuzla Cityja

Dobojska Mladost će u okviru četvrtog kola m:tel Premijer lige BiH ugostiti Tuzla City na domaćem terenu.

Foto: Zenit.ba

Dobojani će ugostiti Tuzla City na domaćem terenu u okviru četvrtog kola m:tel Premijer lige BiH. Upitan je nastup kapitena Amera Hiroša, dok bi Alića na terenu trebao zamijeniti mladi Benaris Duraković.

Dobojska Mladost će u okviru četvrtog kola m:tel Premijer lige BiH ugostiti Tuzla City na domaćem terenu. Nakon teškog gostujućeg poraza od Slobode, ekipa Elvedina Beganovića želi nove bod(ove) u duelu sa ekipom koja ima visoke ambicije u novoj sezoni.

”Još uvijek smo u zaostatku treninga i utakmica u odnosu na ostale zbog situacije koja nas je pogodila prije početka sezone. Tražimo još uvijek idealnu kombinaciju i ne tražimo alibi za dva izuzetno teška poraza. Uvjeren sam u dobru fudbalsku predstavu i znam da iz ovog susreta možemo izaći neporaženi”, rekao je trener Dobojana Elvedin Beganović.

Junak Mladosti iz drugog kola Enes Alić je na Tušnju dobio crveni katon pa neće konkurisati za subotnji duel sa Tuzlom, a na njegovom mjestu bi trebao zaigrati još jedan mladi igrač Mladosti, Benaris Duraković. Još uvijek je upitan nastup Amera Hiroša koji je prethodna dva susreta propustio zbog povrede. Svi ostali igrači su na raspolaganju Beganoviću i njegovim asistentima.

Izvor: Sport1.ba

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P