PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

FK Sloboda se obratio svojim navijačima

FK Sloboda se oglasio saopštenjem koje prenosimo u cjelosti i bez korekcija.

Navijači FK Sloboda

“Prije svega, želimo da izrazimo zahvalnost i ponos što za FK SLOBODU uprkos svim tekućim problemima vlada veliko interesovanje šire zajednice.

Uzimajući u obzir veliki broj upita koje dobijamo na našu adresu i koji imaju za cilj davanje podrške kolektivu FK SLOBODA, želimo ovim putem da upoznamo sve one koji imaju želju i mogućnosti da budu dio našeg kluba sa aktivnostima koje sprovodimo, a vezana su za naše navijače i simpatizere.

Kao što je poznato, FK SLOBODA je pokrenula projekat “Prijatelj Kluba” koji ima za cilj okupljanja veći broj privrednika koji žele ovim putem da budu potpora FK SLOBODA.

Uporedo sa tim, FK SLOBODA je pripremila i implementirala ONLINE sistem “Član kluba” koji omogućava svim zainteresovanim fizičkim licima da putem našeg web portala postanu članovi FK SLOBODA, gdje bi se uplate vršile direktno putem sistema, a same članske karte bi dolazile poštom na zadatu adresu, bez obzira na kojoj se lokaciji nalazite. Prezentacija portala je bila planirana za početak marta 2020. godine, ali zbog pandemije COVID-19, odlučeno je da se prezentacija odloži na određeno vrijeme dok se ne steknu potrebni uslovi.

Obustavom takmičenja, FK SLOBODA je razradila 2 opcije kako bi omogućila našim navijačima da putem sistema KupiKartu.ba ponudi opciju kupovine karata. Prva opcija bi bila da ukoliko se prvenstvo nastavi za svaku domaću utakmicu ponudi kupovinu karata u različitim vrijednostima, a sve uzimajući u obzir želju i mogućnosti svakog navijača.

Druga opcija bi bila aktivirana u slučaju da se prvenstvo ne nastavi, gdje bi se ponudio video streaming jedne od utakmica iz arhiva FK SLOBODE na stadionu Tušanj, koji ima lijepe i ponosne uspomene. U razmatranju je nekoliko utakmica ali zbog ograničenih tehničkih mogućnosti i nepostojećih video snimaka vjeorovatno će to ipak biti utakmice iz perioda 1975 – 2015. Zainteresovanim bi se ponudila opcija kupovine karata putem nekih od Pay-Per-View sistema ali i sistema KupiKartu.ba.

Za realizaciju ovih opcija će se morati sačekati još nekoliko dana dok ne dobijemo konačne upute za sam nastavak prvenstva.

I na kraju, još jednom se zahvaljujemo našim navijačima koji i u ovim teškim vremenima nalaze vremena i mogućnosti da pomognu našoj svetinji”, navodi se u saopštenju tuzlanskog kluba. 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P