PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

FK Željezničar najavio skupštinu, razgovarat će se i o “planovima o funkcionisanju u budućnosti”

Redovna sjednica Skupštine FK Željezničar

foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Redovna sjednica Skupštine FK Željezničar bit će održana sutra sa početkom u 19 sati u Plavom salonu stadiona Grbavica, a klub je tim povodom izdao i saopštenje.

“U ponedjeljak, 27. juna, 2022. godine, s početkom od 19 sati, u Plavom salonu Stadiona Grbavica, zakazano je održavanje redovne sjednice Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar.

Na Sjednici će biti predstavljen izvještaj Upravnog i Nadzornog odbora, te će se razgovarati o svim aktivnostima Kluba i planovima o funkcionisanju u budućem periodu.

Zbog ograničenog prostora, sjednici mogu prisustvovati samo delegati Skupštine, članovi Upravnog i Nadzornog odbora, te administracija Kluba. Medijima će materijali biti dostavljeni odmah nakon održavanja sjednice”, stoji u objavi FK Željezničar.

Jedan od najvećih bh. klubova ima u posljednje vrijeme dosta finansijskih problema koji mu otežavaju funkcionisanje, a već dugo se kao potencijalno rješenje spominje poduzetnik iz Sjedinjenih Američkih Država Eldin Diglišić, koji je ranije klubu poslao pismo namjere.

Mnogi su upravo na ovoj redovnoj skupštini očekivali njegov dolazak, a ostaje da se vidi da li će više govora o njemu biti u toku i nakon sutrašnje sjednice. Zvaničnih informacija iz kluba nema, a kako je u saopštenju i potvrđeno, Željezničar će sutra javnost informisati o samom toku sjednice.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P