PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Grad Sarajevo će finansijski pomoći u izgradnji južne tribine stadiona Grbavica

Delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom Abdulahom Skakom, posjetila je stadion Grbavica i obavila razgovor sa predstavnicima FK Željezničar na temu izgradnje južne tribine.

Foto: Damir Hajdarbašić/ FK Željezničar

U proteklih nekoliko dana FK Željezničar je pozvao i ugostio delegacije Kantona Sarajevo i Općine Novo Sarajevo, a povodom izgradnje južne tribine stadiona Grbavica i mogućih izvora finansiranja.

U Plavom salonu danas je održan sastanak i sa delegacijom Grada Sarajeva, a delegaciju su činili Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva, Igor Gavrić, predsjedavajući Gradskog vijeća, Vedad Deljković, vijećnik Gradskog vijeća i Ivica Šarić, zamjenik gradonačelnika Sarajeva. Gradonačelnik Skaka najavio je nastavak podrške infrastrukturnim projektima FK Željezničar, a u trogodišnjem budžetu Grad Sarajevo odvojit će ukupno 500.000 KM za projekat izgradnje južne tribine.

Admir Džubur, predsjednik Kluba, Enis Džihanić direktor i Faruk Brković generalni sekretar su se u ime FK Željezničar, kao i svih onih kojima je klub u srcu zahvalili gradonačelniku Skaki i Gradskom vijeću na dosadašnjoj podršci i konkretnoj pomoći u budućnosti.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P