PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Gradimir Crnogorac u neizvjesnosti priprema Slobodu: O novom treneru nemam pojma, u Bijeljinu idem po dobar rezultat

Sloboda je u haotičnom stanju

Nekadašnji defanzivac Slobode Gradimir Crnogorac, koji je svojevremeno nastupao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ove sezone je bio angažovan u stručnom štabu Mileta Lazarevića i Admira Smajića, te je nakon odlaska ovog dvojca dobio zadatak da barem privremeno vodi Slobodu, sve dok tuzlanski klub ne bude u stanju pronaći novog šefa stručnog štaba.

Crnogorac je na čelu Slobode bio u gostujućoj utakmici protiv Zrinjskog u Kupu BiH, a njegovom timu sada slijedi i nezgodno gostovanje kod bijeljinskog Radnika u okviru Premijer lige BiH. Sloboda je u prvom kolu savladala Radnik, ali sada se očekuje potpuno drugačiji duel dvije ekipe i Radnik je favorit, a Sloboda bi se mogla naći u problemima jer ima samo 13 osvojenih bodova.

Trener Slobode ipak je optimističan, ali i sam priznaje da ne zna previše o tome dokad će voditi ekipu.

“Moje je isključivo da radim na tome da ekipa napreduje i stoga Sloboda u Bijeljinu ide po povoljan rezultat. Mnogo se špekuliše o novom treneru, a ja zaista ne znam ko bi to mogao biti, nemam ni najmanje ideje. Ne znam hoće li on biti imenovan prije meča sa Dinamom, moje je da u ovom trenutku probam napraviti što je više moguće u postojećim uslovima”, kazao je Crnogorac uoči gostovanja Radniku.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P