PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Gradski stadion u Banja Luci dobija nove reflektore

Osim Gradske uprave, projekat je pomogao i N/FSBiH.
Zeljković i Radojičić

Foto: Gradska uprava Banja Luka

Danas je u Banja Luci potpisan ugovor između FK Borac i Gradske uprave o rekonstrukciji rasvjete na Gradskom stadionu. Ugovor su potpisali gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić i predsjednik Borca Vico Zeljković, a u projektu učestvuje i N/FSBiH.

“Grad Banja Luka će podržati rekonstrukciju rasvjete na Gradskom stadionu, kako bi pomogao Fudbalskom klubu Borac da stvori što bolje uslove za nastup u domaćem šampionatu i međunarodnoj sceni”, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

On je istakao da je modernizacija rasvjete na stadionu jedan od uslova koje Borac mora da ispuni kako bi mogao igrati utakmice u Evropi.

“Uz rekonstrukciju rasvjete na stadionu, ulazimo i u završnu fazu izgradnje novog fudbalskog terena sa vještačkom travom kod Delte, jer postoji veliki interes sportskih klubova za ovaj teren”, dodao je je Radojičić.

Predsjednik Borca Vico Zeljković, kazao je da su reflektori na stadionu izgrađeni davno i da je rekonstrukcija bila neophodna.

“Na jednoj od utakmica Premijer lige BiH, imali smo neprijatnost kada se jedan od reflektora zapalio, tako da smo morali ući u projekat obnove rasvjete na Gradskom stadionu. Zahvalni smo Gradskoj upravi sa kojom smo danas potpisali ugovor kao i Fudbalskom savezu BiH koji je pomogao ovaj projekat”, naglasio je Zeljković i dodao da će radovi početi već ovih dana, a da se postavljanje novih svjetiljki može očekivati kroz mjesec dana.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P