PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Ivan Ikić (napokon) potpisao

Nakon problema sa dobijanjem radne dozvole, ofanzivac je konačno potpisao ugovor sa Širokim Brijegom.

Polivalentni ofanzivni igrač Ivan Ikić potpisao je višegodišnji ugovor s NK Široki Brijeg i, nakon što je konačno stekao radnu dozvolu, konkuriše za momčad s Pecare za nedjeljni derbi 7. kola m:tel Premijer lige protiv FK Željezničar.

Dvadesetogodišnji Ivan Ikić iz Drenja, u blizini Đakova, svojim radom, zalaganjem i igrom na kratkom probnom radu uvjerio je stručni štab kako zaslužuje nositi dres dvostrukog prvaka Bosne i Hercegovine i trostrukog osvajača kupa ove zemlje.

“Jako mi je drago kako se sve odvilo. Zahvalan sam klubu na ukazanoj prilici. Dolaskom u NK Široki Brijeg napravio sam iskorak u karijeri. I ranije sam pratio svoj novi klub. Znam da sam došao u klub s visokim ambicijama i klub koji ima vjernu publiku u Hercegovinu, a uvjeravam vas i u mojoj rodnoj Slavoniji. Ovdje sam odlično prihvaćen od prvoga dana i sada je sve samo na meni. Želim se dokazati i potvrditi svoju kvalitetu”, kazao je Ivan Ikić.

Gotovo cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Osijeku. Prošao je kompletnu školu nogometa momčadi iz Gradskog vrta. Za seniorsku momčad NK Osijek debitovao je kao osamnaestogodišnjak na gostovanju kod RNK Split.

Igrao je još za NK Lučko i NK Međimurje.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P