PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Još jedan potpis na Koševu

U FK Sarajevo su danas izuzetno aktivni.

Elvis Džafić je potpisao novi ugovor sa FK Sarajevo. Danas je u klupskim prostorijama dogovorena saradnja između Elvisa i Bordo kluba u trajanju od godinu dana uz mogućnost produženja ugovora na kraju sljedeće sezone. Džafić je tako postao treći igrač danas koji je potpisao ugovor sa prvakom BiH, nakon što su nešto ranije danas ugovore potpisali Oremuš i Dupovac.

“Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, ovdje sam već dvije godine i imam samo riječi hvale kada su u pitanju ovaj klub i njegovi navijači. Drago mi je da smo dogovorili nastavak saradnje i nadam se da ćemo nastaviti da nižemo uspjehe i dobre rezultate”, izjavio je Džafić nakon produženja ugovora.

“Radujemo se nastavku saradnje sa našim golmanom Džafićem. Elvis je unio pozitivnu atmosferu u naš klub od njegovog dolaska, te je postao neizostavan dio naše svlačionice”, rekao je Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta u FK Sarajevo.

Elvis je do sada odigrao četiri utakmice za FK Sarajevo, a došao je na ljeto 2018. Do sada Džafić je nastupao za NK Svoboda, NK Olimpija i NK Triglav.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P