PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Karačić: Moramo se vratiti na pobjednički kolosijek

Široki Brijeg je favorit protiv Krupe.

Foto: NK Široki Brijeg

Priliku za povratak na pobjednički kolosijek ekipa NK Široki Brijeg imaće danas, kada od 17 sati na Pecari igraju protiv posljednjeplasirane momčadi FK Krupa u dvoboju 25. kola m:tel Premijer lige BiH.

“Nedavno smo igrali protiv njih i dobro upoznali njihovu kvalitetu. Vidjeli smo tada da su drukčija momčad od one jesenas. Oni jesu posljednjeplasirana momčad, ali dočekujemo ih bez podcjenjivanja”, rekao je trener Toni Karačić na konferenciji za medije istaknuvši kako su ovakve utakmice u pravilu najteže.

“Igramo kući i ova utakmica nam je izuzetno bitna. Zapravo, svaka sljedeća utakmica nam je bitna u borbi za ostvarenje cilja. Moramo se vratiti na pobjednički kolosijek, jer samo tako možemo doći do svoga cilja. U poziciji smo favorita i to moramo opravdati na terenu”, dodao je Karačić.

S puno respekta o sljedećem suparniku govorio je i desni bočni igrač Kristijan Medić.

“Njihova pozicija na tablici možda i nije realna, jer u nekim utakmicama nisu imali sreće. Ipak, favoriti smo i zanima nas samo pobjeda. Pobjedom nastavljamo borbu s FK Sarajevo, a oni će sigurno negdje kiksati, možda već sada protiv Veleža”,  istakao je mladi Kristijan Medić koji se ustalio u momčadi kao zamjena za Branimira Cipetića.

“Nije lako zamijeniti reprezentativnog igrača. No, zadovoljan sam svojim igrama, ali očekujem i nadam se kako mogu puno bolje. Uostalom, kao i cijela momčad”, smatra Medić.

S njim se složio i trener Toni Karačić koji naglašava kako nije floskula kada kaže kako njegova ekipa ima puno prostora za napredak.

“Ova momčad sigurno može puno bolje od ovoga. Znam kako rade i koje su njihove kvalitete, a čvrsto vjerujem kako naše vrijeme dolazi”, poručio je Karačić koji neće imati velikih problema po pitanju sastavljanja momčadi, jer je jedini izvan konkurencije ozlijeđeni Josip Majić.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P