PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Karačić: S raspoloživim kadrom započinjemo pripreme

Trener Širokog Brijega Toni Karačić komentarisao je početak priprema svog kluba i najavio je pet pripremnih utakmica.
Toni Karačić

“Na početku priprema očekujem sve igrače koji su pod ugovorom s našim klubom, a njima ću priključiti i nekoliko nadarenih mlađih igrača koji su sigurno naša budućnost. Na prozivci i prvome treningu s nama će biti i branič Stjepan Radeljić koji je zimus stigao na posudbu iz NK Osijek i pokazao se pojačanjem za našu momčad. Vjerujem kako ćemo na njega moći računati i u novoj sezoni. Dakle, s trenutačno raspoloživim kadrom započinjemo pripreme za novu sezonu. Zbog aktualne situacije s pandemijom COVID-19, cjelokupne pripreme odradit ćemo u našem klupskom kampu, ali to nam i ne predstavlja neki problem. Uostalom, u svome domu imamo sve potrebne uvjete za kvalitetne pripreme”, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić u najavi početka priprema tijekom kojih će “Plavo-bijeli” odigrati i pet pripremnih utakmica.

Nakon današnjih liječničkih pregleda, momčad NK Široki Brijeg sutra u 18 sati u klupskom kampu „Musa-Karačić“ počinje ljetne pripreme za sljedeću sezonu 2020/21.

Kako je ranije najavljeno, zbog aktuelne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa (COVID-19), kompletne ljetne pripreme bit će obavljene u klupskom kampu „Musa-Karačić“, a do početka prvenstva (1. kolovoza) Širokobriježani će odigrati i pet pripremnih utakmica.

U prvim provjerama odmjerit će snage s federalnim prvoligašima u klupskom kampu, najprije 11. srpnja protiv HŠK Posušje, a tri dana kasnije i protiv HNK Čapljina.

Na Gradskom stadionu u Tomislavgradu 16. srpnja da će momčad Tonija Karačića odigrati pripremnu utakmicu protiv FK Velež Mostar.

Nakon toga 18. srpnja slijedi gostovanje kod FK Željezničar na stadionu Grbavica, a generalka je 25. srpnja na stadionu Pecara protiv novoga hrvatskog prvoligaša HNK Šibenik. 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P