PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Kenan Handžić: Imamo svoje adute za utakmicu na Tušnju

Veznjak Olimpika Kenan Handžić najavio je današnji duel sa Slobodom na Tušnju.
Kenan Handžić

Fudbaleri Olimpika danas će odmjeriti snage sa ekipom tuzlanske Slobode na Tušnju, u okviru desetog kola m:tel Premijer lige BiH.

Za Vukove je ovo izuzetno bitna utakmica u kojoj žele ostvariti što bolji rezultat i prekinuti niz utakmica bez osvojenih bodova.

Kenan Handžić, veznjak Olimpika, smatra da je njegov tim trebao u prethodnim susretima osvojiti veći broj bodova.

“Sasvim sigurno da smo trebali imati više bodova na svom kontu. Neke utakmice su trebale “otići” na našu stranu, ali jednostavno se to nije desilo. Ono što je bilo na prethodnim utakmicama ostavili smo iza nas i okrećemo se narednim susretima”, rekao je Handžić.

Olimpik će na gostovanje Slobodi, a Handžić kaže da se radi o dobrom timu i da je pred njegovim saigračima veliki ispit.

“Sloboda je pokazala ove godine da se radi o ekipi koja ima veliki potencijal. Igrali smo sa njima generalku pred početak prvenstva, ali to je sada dosta drugačija ekipa. Doveli su neke igrače, sklop su mladosti i iskustva i očekuje nas zahtjevan susret. Mi smo dodatno ojačali naš kadar i imamo svoje adute za Tušanj, da probamo ostvariti dobar rezultat pred pauzu u prvenstvu, kako bismo se mogli u miru dodatno spremiti za finiš jesenjeg dijela prvenstva”, kazao je veznjak Olimpika pred gostovanje u Tuzli.

Susret na Tušnju se igra danas od 15 sati, uz prenos na platformi Moja TV.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P