PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Krstajić o Mićiću: On je kao margarin, u sve se miješa!

Doskorašnji predsjednik bijeljinskog Radnika i bivši selektor Srbije Mladen Krstajić žestoko je kritikovao gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića za kojeg tvrdi da je glavni krivac za njegovu smjenu.
Mladen Krstajić

Foto: Mondo / Vedran Ševčuk

Mladen Krstajić od subote više nije predsjednik Fudbalskog kluba Radnik.

Umjesto bivšeg selektora “orlova” na Skupštini kluba imenovan je direktor kompanije “Vodovod i kanalizacija” a.d. Bijeljina Predrag Perković.

Iskreno rečeno, ja sam to i očekivao. Ne mogu da se ljutim na delegate koji su me izabrali za predsjednika prije pet godina, ako se ne varam, tako da su to ljudi koji vole Radnik mada ima i onih koji su morali tako da postupe jer je glavni organizator kopletne priče gradonačelnik (Mićo Mićić). On je i ovim pokazao da gubi konce kad je u pitanju njegova vladavina u Bijeljini. On gleda samo sebe, ima potrčka Peđu Jovića, koji je egzekutor, a što se tiče ostalog, mogu jedino da čestitam Perkoviću na imenovanju, mislim da je to zaslužio (smijeh), znam da mu je naređeno da bude to. Smiješno, jednostavno rečeno, smiješno“, rekao je Krstajić.

Prema njegovim riječima, čistog obraza je radio u semberskom klubu i nije ni za “pfening” oštetio Radnik tokom petogodišnjeg mandata.

Što se tiče ostalih stvari, nekih transfera, nema veze sa životom…Ja sam došao da pomognem, pet godina sam radio, izdvajao svoj novac, odveo dva puta ekipu u Evropu zajedno sa igračima i stručnim štabom, osvojio Kup Bosne i Hercegovine, nekoliko kupova Republike Srpske, ostvario tri transfera, budžet koji sam zatekao bio je u minusu, vratili smo 250.000 dugovanja, zamrzao sam uz pomoć Vlade RS dugove nekima uz svoje ime i prezime. Plus sam iz svog džepa finansirao neke tekuće stvari sa po pet ili deset hiljada evra. Nikad nisam ni ručao na račun kluba, koristio telefon ili sipao gorivo na račun Radnika. Pet godina vozim vlastiti automobil i nikad ni ‘dinar’ nisam uzeo od kluba“.

Krstajić je dodao da je u pitanju “osveta” gradonačenika, koji voli da bude glavni u svemu, pa i u Radniku.

A sad mene našao Mićo Mićić, kojeg ne ‘fermam’ posljednjih godinu ipo dana ni dva posto, i došao da se meni sveti. E nećete! Doći ćemo u ‘priču’ kad prođe ova pandemija koronavirusa. Čovjek hoće da se miješa u sve kao margarin! Žalosno je da jedan čovjek vedri i oblači ovim gradom i da laže i maže kako nije informisan. On je totalno zastranio. Pogledajte njegove izjave u zadnjih 10-15 dana. Ima retoričkih grešaka više nego djeca u osnovnim školama u prvim razredima. Gospodin Mićić je izdao SDS (Srpsku demokratsku stranku) i otišao u Banjaluku samo da bi ostao na vlasti u Bijeljini. Ne treba meni nikakva funkcija, to nije suština. Suština je da on želi da bude sve. E pa ne može“, podvukao je doskorašnji predsjednik Radnika.

Izvor: mondo.ba

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P