PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Krunić dobio novi ugovor u Borcu!

Kao nagradu za dobre partije koje je pružala ekipa, uprava je odlučila nagraditi trenera Branislava Krunića novim ugovorom.

Čelnici Fudbalskog kluba Borac nagradili su Branislava Krunića novim ugovorom, prema kojem se obavezao da ostane na klupi do ljeta 2021. godine, godinu više nego što je predviđao dosadašnji ugovor!

Mladi stručnjak uspio je da posloži sve kockice igre “crveno-plavih” koji odlično guraju u povratničkoj sezoni u Premijer ligi i trenutno su na trećem mjestu tabele sa 28 bodova, četiri manje od Sarajeva i Željezničara.

“Srećan sam što je uprava kluba na čelu sa Bivšom Zeljkovićem prepoznala naš rad. Nadam se da ćemo opravdati povjerenje i vratiti Borac u vrhu fudbala BiH”, rekao je Krunić.

Produžetak saradnje desio se samo tri dana pred derbi meč 17. kola sa Zrinjskim, najvažnijom utakmicom do kraja jesenjeg dijela prvenstva.

Ukoliko slave, Banjalučani će ostati u trci za samo vrh tabele, a što je možda i važnije, pobjeći Mostarcima na pet bodova prednosti.

Zeljković je naglasio da će se aktuelna uprava, paralelno sa jačanjem i stabilizacijom kluba, baviti i poboljšanjem infrastrukture. Prvi cilj je postavljanje krova iznad istočne tribine Gradskog stadiona, a potom i izgradnja beton sale pored pomoćnog terena. Projektna dokumentacija za ovu salu je završena, a izgradnja bi trebalo da počne u trenutku kada bude zatvorena finansijska konstrukcija. 

Izvor: Glas Srpske

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P