PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Leotar obnovio ugovore sa 12 igrača iz prošle sezone, ko sve napušta klub?

12 igrača iz prošle sezone je obnovilo ugovore sa Leotarom

foto: FK Leotar

FK Leotar objavio je da će 12 igrača ovo kluba iz prošle sezone i naredne godine nositi njegov dres, dok nije poznato da li će svi ostali napustiti klub ili će i još neki od njih ostati u Trebinju.

Golmani Risto Perišić i Dušan Puletić postigli su sa klubom dogovor o nastavku saradnje, a u ekipi ostaju i iskusni Đoko Milović i Marko Perišić, te Stefan Paranos, koji su prošle sezone najčešće zatvarali bekovske pozicije, s tim da je Perišić igrao mnogo i u veznom redu.

Na Policama ostaju i ofanzivci Miloš Aćimović i Ognjen Todorović, kojem je ugovor sa Zrinjskim istekao i koji će u Leotar doći kao slobodan igrač, nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u ovom klubu. Obnovu ugovora Leotar je dogovorio i sa Zoranom Milićem te Markom Čubrilom, a vjernost trebinjskom timu produžio je i Aleksa Spaić.

Naredne sezone minutažu očekuju i dva mlada fudbalera Nikola Polić i Aleksa Medan, koji su također potpisali nove ugovore.

Ima međutim još dosta upitnika nad Leotarom. Ono što je sigurno jeste odlazak Davida Čolića, koji još nije ozvaničen kao novi igrač dobojske Sloge, ali će definitivno tamo, te odlazak Andreja Đurića, koji je odradio jako dobru sezonu. U Leotaru po svemu sudeći nećemo gledati ni Vladimira Arsića, Rashida Chichbu, Nikolu Prebiračevića, Miloša Stanojevića, Nikolu Dujakovića, Filipa Arežinu, Marija Krstovskog i Stefana Santrača, dok je još ranije otišao Miljan Govedarica.

Upitno je i šta će odlučiti Miloš Sekulović, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Leotara i koji bi definitivno mogao da se otisne u potragu za novim angažmanom.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P