PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Milenko Bošnjaković: Situacija u klubu nije nimalo dobra, ali učinit ćemo sve da ostanemo neporaženi

Sloboda u ogromnim problemima odlazi na gostovanje Veležu

Fudbaleri Slobode u okviru 15. kola Premijer lige BiH gostuju ekipi Veleža, koji je po svemu dosad prikazanom u ovom meču veliki favorit. Trener Slobode Milenko Bošnjaković uoči utakmice je obećao da će njegov tim pružiti svoj maksimum da ostane neporažen, ali je priznao da situacija nije dobra.

“Sloboda ima mnogo problema i neću reći ništa novo ako kažem da situacija u klubu nije nimalo dobra. Nažalost, to je nešto s čim se moramo nositi, troškovi se režu na minimum i pojedini članovi stručnog štaba su prebačeni u omladinski pogon jer su tamo potrebniji. Sve radimo kako bismo stabilizovali klub u svim sferama, da bismo mogli zakoračiti u zdraviju i sigurniju budućnost. Velež je snažan tim, igraju pred svojom publikom i u jako dobroj su formi, ali mi se moramo boriti. Obećavam da ćemo dati maksimum da ostanemo neporaženi”, objasnio je Bošnjaković, koji je istakao da dosta igrača neće imati na raspolaganju:

“Fejzić i Mujagić su povrijeđeni, nema Rastoke, Martelat je raskinuo ugovor. Radimo sve da osposobimo Lakića da stane na gol, ali to je zasad upitno. Sve u svemu, čeka nas jako težak posao”.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P