PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Milenko Bošnjaković više nije šef stručnog štaba FK Sloboda

Bošnjaković je u ovoj sezoni sjedio na klupi oba tuzlanska rivala, a sada je napustio Slobodu.

Klub iz Rudarske je danas na svojoj zvaničnoj stranici saopštio kako Milenko Bošnjaković više nije trener FK Sloboda. Oni su tu priliku iskoristili da se zahvale Bošnjakoviću na saradnji.

“FK Sloboda Tuzla želi se zahvaliti g. Bošnjakoviću na pomoći pri stabilizaciji prvog tima u jako teškom periodu za naš klub. Krajnjim naporima kao i svojim autoritetom g. Bošnjaković je uspio zadržati timski duh i ispraviti zateklu atomosferu kako u svlačionici tako i van nje. Preuzimanjem prvog tima i prekidom privatnih obaveza pokazao je koliko mu FK Sloboda znači na čemu smo mu duboko zahvalni. FK Sloboda sada kreće u nove operativne i takmičarske izazove a g. Bošnjakoviću ovim putem želimo puno uspjeha i zdravlja i nadamo se da ćemo u skoroj budućnosti ponovo imati priliku da zajedno sarađujemo pod, nadamo se, mnogo boljim okolnostima”, objavljeno je na stranici.

Bošnjaković je na klupi Slobode ove sezone sjedio na sedam premijerligaških mečeva, a ekipa je odigrala četiri puta neriješeno i tri puta je poražena.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P