PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Određena službena lica za susrete 11. kola Premijer lige BiH

Čekaju nas zanimljivi dueli, a ostaje nada da će suđenje biti na adekvatnom nivou

Ispred nas je 11. kolo Premijer lige BiH, kojim će i zvanično biti okončana polovina regularnog dijela sezone, odnosno svi će timovi odigrati po jednu utakmicu sa svim ovosezonskim protivnicima.

Pred nama je nesumnjivo zanimljivo kolo, a bit će otvoreno u subotu, dvjema utakmicama u 16 sati.

Zvijezda 09 je domaćin lokalnom rivalu Radniku, a ovaj meč će suditi Admir Šehović iz Sarajeva sa pomoćnicima Emirom Zahiragićem i Amirom Kadićem, također iz Sarajeva.

Derbi ovog kola igraju Tuzla City i Željezničar u istom terminu, a meč će suditi Zoran Grbić iz Prijedora, sa pomoćnicima Amerom Macićem iz Mostara i Mirzom Demirom iz Kaknja. 

Treći subotnji meč u 19 sati igraju Čelik i Sloboda, a na Bilinom polju će suditi Irfan Peljto iz Sarajeva, sa pomoćnicima Davorom Beljom i Borisom Dujmovićem iz Mostara.

U nedjelju, 29. septembra, Mladost je domaćin Sarajevu sa početkom u 16 sati, a meč sudi Luka Bilbija iz Prijedora sa pomoćnicima Igorom Radakovićem iz Prijedora i Radislavom Kačavendom iz Gradiške. 

U istom terminu se igra i hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog Brijega, koji će ovaj put suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva sa pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem iz Travnika i Dženanom Milićem iz Sarajeva.

Posljednji meč ovog kola u nedjelju u 17 sati igraju Borac i Velež, a sudit će ga Elvis Mujić iz Banovića, sa pomoćnicima Arnelom Novalićem iz Doboja i Strahinjom Vukovićem iz Trebinja.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P