PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Određene su sudije za utakmice 20. kola PLBiH

Nakon dva i po mjeseca pauze nastavlja se Premijer liga BiH.
Sudije

Za dva dana nastavlja se Premijer liga BiH, nakon 2 i po mjeseca pauze. Već na startu očekuje nas nekoliko zanimljivih duela, a N/FSBiH je danas objavio službena lica za utakmice 20. kola PLBiH. 

U subotu su na programu tri susreta, dva od 14:30, te jedan od 17:30. Prvi će na teren Radnik i Željezničar, odnosno Velež i Zvijezda 09. Glavni sudija u Bijeljini će biti Dragan Petrović iz Banja Luke, dok će mu asistenti biti Arnel Novalić i Aleksandar Smiljanić.

Meč u Mostaru će suditi Frano Jelić iz Širokog Brijega, sa asistentima Mirzom Demirom i Emirom Zahiragićem. Poslednji meč subotnjeg programa će odigrati Sarajevo i Tuzla City, a pravdu na stadionu Asim Ferhatović Hase će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora, a njegovi asistenti će biti Radislav Kačavenda i Senad Ibrišimbegović.

U nedjelju su također na programu tri meča, u istom rasporedu kao i u subotu. U 14:30 utakmice će odigrati Sloboda i Mladost, odnosno Čelik i Zrinjski. Glavni sudija na Tušnju će biti Mateo Musa iz Čitluka, a asistenti će mu biti Davor Beljo i Amer Macić.

Utakmicu u Zenici će suditi Irfan Peljto iz Sarajeva, sa asistentima Damirom Lazićem i Amirom Kadićem. Kolo će utakmicom od 17:30 zatvoriti Široki Brijeg i Borac, a glavni sudija na Pecari će biti Admir Šehović iz Sarajeva. Njegovi asistenti na ovom meču će biti Enes Đozić i Dženan Milić, a dodatne sudije iza golova će biti Ermin Sivac i Sabrija Topalović.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P