PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Petrović: Učinit ćemo sve da dođemo do prve ovosezonske pobjede

Radnik je u prethodna četiri kola imao paklen raspored, a sada je konačno na redu nešto lakša utakmica, barem na papiru.

U okviru 5. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Krupa će danas od 17 sati na svom terenu dočekati Radnik, a trener Radnika Slavko Petrović je kazao kako je njegova ekipa u protekla četiri kola imala paklen raspored.

“Sada smo otprilike dočekali rivala koji je na našem nivou. Učinit ćemo sve da dođemo do prve ovosezonske pobjede. Tradicija je na našoj strani, ali sve tradicije, kako imaju svoj početak, tako imaju i kraj. Uostalom, i mi i oni smo uveliko promijenili sastave u odnosu na neke prethodne duele, tako da ta tradicija i ne mora ništa da znači”, poručio je Petrović.

Baš kao i strateg Krupe Zoran Marić, i Petrović ima određenih problema sa povredama ključnih igrača.

“Još uvijek ne mogu da računam na Mahira Karića, a sada smo ostali i bez iskusnog štopera, Saše Novakovića. Međutim, to ne smije da nas demorališe i nastojaćemo da iz ovog susreta izađemo neporaženi, pa možda i sa punim plijenom što bi nas dovelo do sredine tabele koja je u ovom trenutku naš cilj”, zaključio je Petrović

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P