PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Petroviću derbi u Tuzli, šest sudija u Tuzli i Banja Luci

Određene su sudije za deveto kolo Premijer lige BiH, a najzanimljivije bi moglo biti u Tuzli.

Za vikend su na rasporedu utakmice devetog kola Premijer lige BiH, a svakako će najzanimljivije biti u Tuzli, gdje se sastaju dvije prvoplasirane ekipe, Tuzla City i Sarajevo. Dragan Petrović iz Banja Luke će dijeliti pravdu na ovom susretu, a asistenti će mu biti Davor Beljo i Amer Macić. Dodatne sudije na ovom susretu će biti Frano Jelić i Mateo Musa.

Plavi sa Grbavice će ugostiti Radnik, a glavni sudija će biti Luka Bilbija, dok će mu asistirati Mirza Demir i Igor Radaković. Još jedna potencijalno zanimljiva utakmica odigraće se u Banja Luci između Borca i Širokog Brijega, a pravdu će na tom susretu dijeliti Zoran Grbić, sa asistentima Amirom Kadićem i Enesom Đozićem, te dodatnim sudijama Vladimirom Bjelicom i Elvisom Mujićem.

Utakmicu između Zvijezde 09 i Veleža će suditi Goran Paradžik sa asistentima Goranom Dujakom i Dženanom Milićem, Miloš Gigović će suditi utakmicu Mladost DK – Sloboda, a Danijel Bojo utakmicu Zrinjski – Čelik. Asistenti Paradžiku biće Goran Dujak i Dženan Milić, Gigoviću će asistirati Emir Zahiragić i Sreten Udovičić, dok će sa Bojom u Mostaru biti Radislav Kačavenda i Damir Lazić.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P