PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Poznata su službena lica za 18. kolo

Za vikend se utakmicama 18. kola nastavlja Premijer liga BiH.

Za vikend se utakmicama 18. kola nastavlja Premijer liga BiH, a N/FSBiH je objavio službena lica za ove utakmice. U subotu će se odigrati dvije, a u nedjelju četiri utakmice.

Kolo će u subotu u 15 sati otvoriti Radnik i Tuzla City, a glavni sudija će biti Adis Mulahasanović iz Sarajeva. Ovaj meč će direktno prenositi platforma mojaTV.

U subotu u 17 sati igraju Velež i Olimpik, a kao i nekoliko puta do sada, opet će meč u Mostaru suditi Frano Jelić. Ovaj meč gledaoci će moći posmatrati na Arena Sport kanalu.

Mladost će u nedjelju u 13 sati ugostiti Zrinjski, a ovaj meč će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Ovaj susret gledaoci će moći posmatrati na kanalu Arena Sport.

U istom terminu će igrati Sloboda i Krupa, a pravdu na ovom meču će dijeliti Danijel Bojo iz Kiseljaka. Susret iz Tuzle je jedini koji neće biti u direktnom prenosu.

U nedjelju u 15 sati igra se jedan od derbija ovog kola, a na Grbavici se sastaju Željezničar i Široki Brijeg. Glavni sudija ovog meča će biti Dragan Petrović iz Banja Luke, a meč će direktno prenositi mojaTV.

Kolo će zatvoriti još jedan derbi ovog kola, onaj između Borca i Sarajeva. Elvis Mujić iz Banovića će dijeliti pravdu u Banja Luci, a meč će direktno prenositi Arena Sport.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P