PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Poznato ko će suditi utakmice 21. kola PLBiH

Određene su sudije za utakmice 21. kola PLBiH, a šest sudija će biti prisutno samo na velikom derbiju u Banja Luci.

Premijer liga BiH će se nastaviti već sutra, a poznata su službena lica za sve utakmice ovog kola.

U petak u 14:30 svoju utakmicu će odigrati Tuzla City i Velež, a glavni arbitar na toj utakmici će biti Haris Kaljanac iz Sarajeva, dok će mu asistenti biti Moamer Čaušević i Bojan Maksimović.

U subotu u 14:30 na teren će istrčati igrači Mladosti i Širokog Brijega. Glavni sudija u Doboju kod Kaknja će biti Admir Musić iz Sarajeva, a asistiraće mu Boris Dujmović i Damir Lazić.

U istom terminu u Ugljeviku se sastaju Zvijezda 09 i Željezničar, a ovaj meč će suditi Luka Bilbija iz Prijedora, sa asistentima Radislavom Kačavendom i Aleksandrom Smiljanićem.

Veliki derbi ovog kola će od 16:30 u subotu odigrati Borac i Sarajevo. Pravdu na meču u Banja Luci će dijeliti Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, sa asistentima Arnelom Novalićem i Stefanom Tešanovićem, te Franom Jelićem i Mateom Musom, koji će biti dodatne sudije iza golova.

I Zrinjski i Sloboda također igraju u subotu, ali od 17:30 sati. Glavni sudija na meču u Mostaru će biti Ermin Sivac iz Zenice, a njegovi asistenti će biti Goran Dujak i Josip Čolić.

Kolo će utakmicom u nedjelju od 14:30 sati zatvoriti Čelik i Radnik, a glavni sudija u Zenici će biti Adis Mulahasanović iz Sarajeva, a asistenti će biti Emir Zahiragić i Jure Musa.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P