PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Veznjak Širokog Brijega završava karijeru

Ponekad bi se sa tribina Pecare moglo čuti da u igru ulazi kolekcionar žutih kartona, ali daleko od toga da se radilo o pregrubom igraču.
Danijel Kožul i Ivan Čurjurić

Foto: Jabuka.tv

Nakon što je zadobio tešku ozljedu križnih ligamenata 25. svibnja 2019. u utakmici posljednjeg kola Premijer lige u sezoni 2018./2019. protiv Čelika u Zenici, ovaj rođeni Širokobriježanin morao je propustiti cijelu proteklu sezonu.

Igrači Širokog su nakon korona-pauze u protekloj sezoni ponovno počeli trenirati i izgledalo je kako bi se Dane mogao vratiti nogometu, međutim sezona je prekinuta i kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv on je uoči početka nove sezone obnovio ozljedu koljena.

Stoga je vrlo izgledno kako bi Kožul zbog svega toga mogao “objesiti kopačke o klin”. Potvrda tome je i to što se Kožul nije našao na službenom popisu igrača na početku priprema.

Kožul je cijelu nogometnu karijeru proveo u svom rodnom gradu Širokom Brijegu blisko vezan uz klub s Pecare. A navijači će ga zasigurno pamtiti kako vrlo borbenog i srčanog mladića koji je beskompromisno ulazio i u najteže moguće dvoboje u obrani i na sredini terena.

Za Široki je odigrao 209 utakmica i postigao je 6 golova. Ono što je svakako zanimljivo jeste da je dobio 58 žutih kartona, a čak je dva puta dobio žuti karton kao rezervni igrač. Naravno, moguće je, zbog toga što su se podaci iz ranijih sezona prikupljali iz novina, da je dobio još poneki karton u karijeri, ali i 58 je značajna cifra.

Službeno bi ovu informaciju u idućim danima trebao potvrditi i NK Široki Brijeg.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P