PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Vlado Jagodić: Igrači s nestrpljenjem očekuju subotu

Trener Borca kaže kako igrači jedva čekaju prvu provjeru, a komentarisao je i koga bi volio za protivnika u Europa ligi.
Vlado Jagodić

Foto: N.N.

Poslije osam godina, crveno-plavi su ponovo izborili Evropu, a strateg Banjalučana Vlado Jagodić ima jednu želju pred žrijeb.

Poslije neosvajanja Kupa Srbije crno-bijeli igraju od prvog kola, koje je na programu 27. avgusta. Ne bi bilo loše da njih izvučemo”, rekao je Jagodić za banjalučki Glas Srpske

Zadovoljan je pohvalama koje su stigle na adresu U21 reprezentativaca Vladana Danilovića, Jove Lukića i Đorđa Milojevića.

To je veliki stimulans za sve u klubu. Ostalo je da danas urade testiranja na virus korona i da se priključe radu sa prvom ekipom. Svi igrači s nestrpljenjem očekuju subotu i internu provjeru između naša dva sastava, a odvojeno radi samo mladi David Čavić, koji se žali na povredu. Na toj utakmici zaigraće i Brazilci Daglas Nonato Oliveira Kruz i Klarismario Santos Rodrigez koji su na probi. Što se tiče Marina Ljubičića, on mora najkasnije do srijede da se izjasni da li dolazi ili ne u Borac“, podvukao je šef struke Borca.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P