PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Zoran Marić: Borac je bolja ekipa od nas, ali imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu

Krupu večeras čeka teško gostovanje kod lokalnog rivala.
Zoran Marić

Foto: FK Krupa

Krupa u okviru 6. kola m:tel Premijer lige BiH gostuje ekipi Borca na Gradskom stadionu u Banja Luci. Tim povodom medijima su se obratili šef stručnog štaba Zoran Marić i igrač Bojan Puzigaća.

“Prije svega želim da čestitam Fudbalskom klubu Borac na prolazu u sljedeće kolo Evropskog takmičenja, što smatram da je jedan istorijski uspjeh. Što se tiče same utakmice, nažalost mi u u ovu utakmicu ulazimo sa vrlo komplikovanom situacijim, s obzirom da smo iz prethodnog perioda izašli sa dosta povrijeđenih igrača. Igrački kadar nam je relativno smanjen, problema sa povredama imaju Kolak, Galić, Palić i Nikolić. Bez obzira na sve mi ćemo ići da se takmičimo, da damo svoj maksimum i da probamo da se vratimo neporaženi. Mislim da bi to za nas bio veliki rezultat. Borac je u ovom momentu bolja ekipa od nas i po igračkom kadru i kvalitetu ali to ne znači da mi nemamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu”, istakao je Marić.

Puzigaća je takođe iskoristio priliku da čestita ekipi Borca na prolasku dalje u Evropskom takmičenju. Što se tiče naše utakmice mi idemo da se nadigravamo, imamo svojih problema sa igračkim kadrom, Borac je favorit i kad igra kući protiv velikih ekipa ali lopta je okrugla idemo da se nadigravamo pa da vidimo šta će biti, dodao je Puzigaća.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P