PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Zoran Marić: Imamo dan odmora manje od Veleža, ali i dosta samopouzdanja

Krupa će večeras gostovati Veležu u Mostaru.
Zoran Marić

Foto: FK Krupa

Fudbaleri Krupe odigraće večeras utakmicu 4. kola m:tel Premijer lige BiH protiv ekipe Veleža iz Mostara, a tim povodom se obratio šef stručnog štaba Krupe Zoran Marić.

“Nismo imali puno vremena da se oporavimo, a već nas čeka sljedeća utakmica. Idemo Veležu koji dolazi iz dobrog rezultatskog niza. Mislim da će biti teško, jer u odnosu na njih imamo put koji nije zanemariv i dan manje odmora. Sa druge strane, dolazimo iz jednog pozitivnog rezultata, podigli smo nivo samopouzdanja i sa tom idejom idemo odličnom protivnku da probamo da odgovornom igrom sačuvamo naš gol, što neće biti ni malo lako. Nadam se da u nekom periodu utakmice možemo da ugrozimo i njihov gol. Svi igrači, osim Miladina Filipovića, su zdravi i možemo da računamo na njih.”

Utakmicu je najavio i iskusni Bojan Puzigaća, koji je asistirao Stefanu Nikoliću za pogodak protiv Olimpika.

“Atmosfera u svlačionici je odlična, naručito nakon pobjede koja nam je jako trebala. Idemo Veležu, znamo svi da je jako dobar na svom terenu, biće jako teško, ali mislim ako budemo imali energiju kao u prethodnoj utakmici da neće izostati pozitivan rezultat”, rekao je iskusni lijevi bek.

Utakmica između FK Velež i FK Krupa počinje u 19 sati.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P