PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Kordić napustio Leotar, već ima novi klub

Jutros je objavljeno da je Kordić napustio Leotar, a par sati kasnije predstavljen je u Železničaru.

Foto: FK Železničar

Nakon što su se jutros pomalo zbunjujućom porukom u FK Leotar nakon samo mjesec dana oprostili od napadača Šalete Kordića, on je već pronašao novi klub.

“Neke stvari su mnogo važnije i uzvišenije od fudbala, a Šaleta je trenutno mnogo više potrebniji svojoj porodici. Hvala ti za vrijeme provedeno u Leotaru i želimo ti svu sreću, najprije u životu, a onda i u karijeri. Tvoja plavo-bijela porodica i dalje ostaje uz tebe”, objavili su iz kluba sa Polica.

FK Železničar iz Pančeva je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da je bijelo-plavu opremu ovog kluba danas zadužio dojučerašnji napadač Leotara.

“Pratio sam Železničar, znam da iz godine u godinu klub raste sve više. Najviše su me privukle odlična organizacija, ali i ambicije kluba. Dobro sam prihvaćen u novom kolektivu, a došao sam da radim svoj posao, da dajem golove. Vjerujem da možemo do cilja, da svi zajedno pomognemo da Željo dodje tamo gdje mu je i mjesto, u Superligu.”, izjavio je u prvom obraćanju pančevačkoj javnosti Šaleta Kordić.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P