PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Volkov do kraja sezone u Borcu

Nekadašnji lijevi bek Partizana i bivši reprezentativac Crne Gore Vladimir Volkov novi je igrač Borca iz Banja Luke.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da će nekadašnji lijevi bek beogradskog Partizana Vladimir Volkov pojačati banjalučki Borac. Informacije su se pokazale tačnim, a Volkov je sa klubom iz Platonove potpisao jednogodišnju saradnju.

Volkov je nakon potpisa ugovora za Glas Srpske rekao: “Do realizacije saradnje sa Borcem došlo je preko zajedničkih prijatelja i vjerujem da će biti na obostrano zadovoljstvo. Poslije rastanka sa Radom planirao sam da ostanem u Beogradu, odnosno da igram negdje u Srbiji, ali nakon poziva iz Banja Luke došao sam da pomognem najvećem srpskom klubu sa ove strane Drine”.

Volkov je rekao kako je upoznat sa jačinom Premijer lige BiH i da u njoj igra dosta igrača sa kojima je ranije imao priliku da igra, odnosno da poznaje dosta fudbalera, te da sa te strane ne bi trebalo biti problema sa prilagodbom. Problem bi mogla predstavljati činjenica da nije prošao pripreme ni sa jednim klubom, ali je Volkov izjavio da je trenirao samostalno i da bi već za desetak dana mogao biti spreman za takmičarske utakmice.

33-godišnji Beograđanin je u karijeri promijenio mnogo klubova, a između ostalih je igrao za OFK Beograd, Radnički iz Niša, Rad, Partiza, Portimonense, Sheriff, Mechelen i Lech Poznan. Volkov u Borac stiže kao zamjena za povrijeđenog Aleksandra Subića, koji je ponovo doživio povredu križnih ligamenata i čeka ga višemjesečna pauza.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P