PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Barišić se vratio kući!

Legenda Premijer lige BiH Josip Barišić vratio se u svoj matični klub.
Josip Barišić

Foto: Facebook

Legenda Premijer lige BiH Josip Barišić vratio se kući. Nakon odlaska iz Širokog Brijega spominjao se povratak u Posušje, a danas je to i ozvaničeno, pa će tako ovaj defanzivac sljedeće sezone nastupati u Prvoj ligi FBiH.

Barišić je, uz Regoja, igrač sa najviše nastupa u Premijer ligi BiH, a da nije bilo prekinute utakmice u Posušju 2003. godine bio bi usamljen na vrhu. Josip Barišić je u dresu Posušja u PLBiH odigrao 122 utakmice i rekorder je kluba, a za Široki Brijeg je odigrao 232 ligaške utakmice i treći je u klubu po broju nastupa u PLBiH. Ovako su Barišića predstavili na službenoj stranici HŠK Posušje.

“HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman braniča Josipa Barišića. Izdanak naše nogometne škole nakon dvanaest godina ponovno se vratio tamo gdje je i počeo na svoj Mokri Dolac. U svojoj karijeri branio je boje HŠK Posušje, NK Marsonia, NK Zagreb, NK Imotski, HNK Hajduk Split i NK Široki Brijeg. U svojim nogama ima preko 300. nastupa u Premijer ligi BiH. Joja i HŠK Posušje dogovorili su suradnju na godinu dana, a nakon potpisa ugovora Posušanin je govorio za službene stranice kluba: “Zadovoljstvo mi je i čast vratiti se u svoj klub i pred domaćom publikom igrati Prvu ligu. Tu sam krenuo i tu želim završit svoju karijeru.””

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P