PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Ko je bio najbolji u drugom kolu naše igre “Pogodi rezultat”

Pogledajte kakvo je stanje nakon dva odigrana kola naše igre.

Za razliku od prvog kola, kada je igru igralo 45 igrača, sada je 25 igrača pogađalo rezultate utakmica 9. kola PLBiH. Derbi susret igrali su Tuzla City i Sarajevo, a samo dva igrača su pogodila ishod ove utakmice i osvojila po dva boda. Svi ostali igrači su prognozirali remi ili pobjedu Sarajeva.

Za razliku od utakmice Tuzla City – Sarajevo, četrnaest igrača je pogodilo ishod meča Mladost DK – Sloboda, dok su dva igrača pogodila tačan rezultat ove utakmice.

Na utakmici Borac – Široki Brijeg čak 8 igrača pogodilo je  tačan rezultat, a još tri igrača su pogodila ishod ove utakmice.

Veliki broj pogodaka bio je na utakmici Željezničar – Radnik, gdje je 19 igrača prognoziralo pobjedu Željezničara. Od tih 19 igrača njih šest je uspjelo pogoditi tačan rezultat i tako osvojiti 5 bodova.

U nedjelju su odigrane dvije utakmice devetog kola PLBiH, a jedanaest igrača je vjerovalo u pobjedu Veleža na gostovanju kod Zvijezde 09. Od tih jedanaest pogodaka, tri igrača su pogodila tačan rezultat.

Rezultat utakmice Zrinjski – Čelik pogađalo je 26 igrača, a samo jedan igrač prognozirao je remi, dok je pet igrača pogodilo rezultat 3:0. Preostalih 20 igrača pogodilo je ishod i osvojilo dva boda.

Ovo je deset najboljih prognozera devetog kola Premijer lige BiH, odnosno drugog kola naše igre “Pogodi rezultat”.

[fp-ranking ranking=”3″ num=”10″ date=”now”]

Ovo je lista deset najboljih prognozera nakon dva odigrana kola igre “Pogodi rezultat”.

[fp-ranking num=”10″ date=”now”]

Zbog problema sa igrom za sada su se bodovi mogli uduplati samo jednom, tako da su svi igrači u istom položaju. Radimo na otklanjanju ovog problema i nadamo se da će uskoro svako kolo biti moguće duplirati bodove. Registrujte se, igrajte, prognozirajte…

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

1 thought on “Ko je bio najbolji u drugom kolu naše igre “Pogodi rezultat”

Comments are closed.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P