PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Lukić zvanično predstavljen u Borcu

Mladi napadač je rekao kako je potpisom za Borac ostvario dječački san.
Jovo Lukić

Foto: Mondo.ba, Bojan Jakovljević

Mladi golgeter, najbolji strijelac Prve lige Republike Srpske, potpisao trogodišnji ugovor sa banjalučkim “crveno-plavim” i dres Krupe zamijenio Borčevim.

Jovo Lukić, perspektivni napadač rođen 6. februara 1998. godine, od danas je zvanično novi član banjalučkog Borca, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Dosadašnji golgeter Krupe, inače mladi reprezentativac BiH, u nedavno okončanoj sezoni Prve lige Republike Srpske sa 12 golova bio je najzaslužniji za šampionsku titulu tima iz Krupe na Vrbasu, te ujedno i najbolji strijelac lige.

“Kao i svakom mladom igraču, pogotovo meni, želja dok sam bio mali bila je da zaigram za Borac. Mnogo mi znači što sam postao dio kluba sa takvom tradicijom i istorijom. Zahvaljujem se Krupi koja mi je izašla u susret, iako je bilo ponuda iz inostranstva, Njemačke i Švajcarske. Nadam se da ću pružati dobre partije i obradovati banjalučku publiku. Golove ne ovećavam, ali nadam se da će ih biti”, rekao je vidno uzbuđeni Lukić.

“Imao sam još dosta toga za reći, ali je trema učinila svoje. Biće vremena da pričamo”, poručio je Lukić za MONDO nakon zvaničnog predstavljanja u Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P