PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Musemić: Izostala je realizacija; Seferović: Obje ekipe mogu biti zadovoljne

Čelik i Sarajevo su u odličnoj utakmici na kraju podijelili bodove.
Čelik - Sarajevo

Čelik i Sarajevo su u odličnoj utakmici podijelili bodove. Čelik je bio bolji i agresivniji u prvih 20 minuta i našli su se u opasnim situacijama pred golom Sarajeva. Sarajevo je poslije preuzelo inicijativu, stvaralo je šanse ali je izostala realizacija. Musemić i Seferović su rekli svoje mišljenje poslije utakmice.

Trener Sarajeva Husref Musemić je izjavio: “Čelik je u prvih 20 minuta napravio pritisak i to je bilo sve. Mi smo dominirali u drugom poluvremenu, napravili smo veliki broj šansi ali nismo zabili gol. Izostala je realizacija, a nisam zadovoljan samo sa prvih dvadeset minuta”.

Pomoćni trener Čelika Almir Seferović je bio zadovoljan poslije utakmice. “Sigurno da možemo biti zadovoljni. Utakmica je bila otvorena sa obje strane, izuzetno energetski zahtjevna po ovakvom vremenu, i sigurno da i mi i Sarajevo možemo biti zadovoljni”, rekao je Seferović.

Golman Čelika Bojan Pavlović bio je igrač utakmice. “Kad pogledamo na kraju kako je tekla utakmica i da je Sarajevo imalo više šansi, sigurno da možemo biti zadovoljni bodom. Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na odličnoj utakmici po ovakvom vremenu. O borbi za titulu je još rano govoriti, idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se što boljim rezultatima”, rekao je Pavlović poslije utakmice.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P