PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Pogledajte kakvo je stanje nakon tri odigrana kola u igri “Pogodi rezultat”

Pogledajte koliko su uspješni bili prognozeri, ko je bio najbolji u ovom kolu i kakvo je stanje na ukupnoj tabeli.

Iza nas je deseto kolo Premijer lige BiH, odnosno treće kolo naše igre Pogodi rezultat. Pogledajte koliko su uspješni bili prognozeri, ko je bio najbolji u ovom kolu i kakvo je stanje na ukupnoj tabeli.

Utakmicu Radnik – Čelik prognozirala su 22 igrača, a njih 17 je uspjelo pogoditi ishod utakmice. Od tih 17 pogodaka, dva igrača su pogodila tačan rezultat.

Utakmicu između Slobode i Zrinjskog također su pogađala 22 igrača i njih 16 je pogodilo ishod utakmice. Za razliku od utakmice Radnik – Čelik, na ovoj utakmici niti jedan igrač nije pogodio tačan rezultat.

Najmanje pogođenih ishoda viđeno je na utakmici Velež – Tuzla City, jer se samo sedam igrača vjerovalo u pobjedu Veleža, od njih 22 koliko je pogađalo rezultat ove utakmice. Ono što je zanimljivo da je od sedam pogodaka šest igrača pogodilo tačan rezultat i osvojilo po 5 bodova.

Derbi starih rivala, Sarajeva i Borca, prognozirala su 23 igrača, a 21 igrač je vjerovao u pobjedu Sarajeva. Ipak, samo 3 igrača su uspjela pogoditi tačan rezultat.

Na posljednja dva meča, Široki Brijeg – Mladost i Željezničar – Zvijezda 09, niko od 23 igrača koliko ih je pogađalo rezultat nije pogodio tačan rezultat. Ishod utakmice na Pecari pogodila su 22 igrača (samo jedan igrač je vjerovao u remi), dok su svi igrači pogodili ishod utakmice na Grbavici.

Ovo je deset najboljih prognozera desetog kola Premijer lige BiH, odnosno trećeg kola naše igre “Pogodi rezultat”.

[fp-ranking ranking=”4″ num=”10″ date=”now”]

Ovo je lista deset najboljih prognozera nakon tri odigrana kola igre “Pogodi rezultat”.

[fp-ranking num=”10″ date=”now”]

Zbog problema sa igrom za sada su se bodovi mogli uduplati samo jednom, tako da su svi igrači u istom položaju. Radimo na otklanjanju ovog problema i nadamo se da će uskoro svako kolo biti moguće duplirati bodove. Registrujte se, igrajte, prognozirajte…

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P