PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Rukovodstvo FK Sarajevo održalo hitan sastanak poslije sinoćnjeg poraza u derbiju

O analizi situacije i iznalasku rješenja je upoznat i uključen i predsjednik Nadzornog odbora Nguyen Hoai Nam.

Foto: fksarajevo.ba

Rukovodstvo FK Sarajevo je održalo hitan sastanak nakon sinoćnjeg poraza od gradskog rivala, a evo šta je nakon sastanka objavljeno na zvaničnoj stranici kluba.

Nakon teškog poraza u utakmici protiv gradskog rivala, rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo održalo je hitan sastanak kako bi se razgovaralo o aktuelnim temama o potencijalnim uzročnicima slabije igre u posljednjem periodu. 

Na sastanku je iskazano nezadovoljstvo i razočarenje igrom i odnosom na terenu u utakmici protiv FK Željezničar, a u narednom periodu rukovodstvo će se posvetiti analizi svih slabih tačaka u radu sportskog segmenta FK Sarajevo, te poduzeti adekvatne korake kako bi se ustanovila odgovornost za nastalu situaciju. 

O analizi situacije i iznalasku rješenja je upoznat i uključen i predsjednik Nadzornog odbora Nguyen Hoai Nam, koji se trenutno nalazi u Sarajevu. 

Bez obzira na činjenicu što je određeni broj igrača u procesu oporavka od povreda, trenutni roster Fudbalskog kluba Sarajevo kojim raspolaže stručni štab ima dovoljan kapacitet i kvalitet da naivnost u igri i odsustvo motivacije i strasti nikako ne smiju biti prisutni kao što je to bio slučaj u proteklom periodu. 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P