PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

(VIDEO) Besim Šerbečić: Za mene nema posebnog pritiska pred duel sa Radnikom

Defanzivac i trener Sarajeva uoči derbija 16. kola Premijer lige BiH

Fudbaleri Sarajeva gost su Radniku u derbi susretu 16. kola Premijer lige BiH, a zanimljiv će ovo biti duel za defanzivca Bordo tima Besima Šerbečića, koji je potpunu premijerligašku afirmaciju stekao upravo u redovima bijeljinskog tima.

Šerbečić je istakao da to neće za njega nositi dodatni pritisak. 

“Svjesni smo da je Radnik jako kvalitetan, pogotovo na domaćem terenu. Kostur ekipe im godinama igra zajedno, dobro se znaju i mi moramo biti na visokom nivou želimo li doći do pozitivnog rezultata. Ja sam u Radniku igrao nekih godinu i šest-sedam mjeseci, bilo mi je tu lijepo, ali sada sam igrač Sarajeva. Ipak, neće biti pritiska protiv Radnika, za klub me vežu samo lijepe uspomene”, kazao je Šerbečić za zvaničnu stranicu kluba.

Trener Sarajeva Husref Musemić očekuje dosta težak meč, jer je svjestan Radnikovih kvaliteta.

“Sigurno da nas u subotu čeka jako teška i zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik. Mi želimo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. Za to će nam nesumnjivo trebati puno truda, znanja, koncentracije i snage. Radnik je jako kvalitetna ekipa koja zna da igra, hoće da igra i želi da se nadigrava”, istakao je Musemić.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P