PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Ivan Grgić potpisao višegodišnji ugovor sa NK Široki Brijeg

Talentovani igrač priključen je prvoj ekipi uoči nove sezone Premijer lige BiH.
Ivan Grgić

Foto: NK Široki Brijeg

Jedan od najboljih mladih igrača u svome godištu, talentirani 17-godišnji Ivan Grgić, potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg i priključen je prvoj momčadi uoči nove sezone Premijer lige BiH.

– Za mene kao sedamnaestogodišnjaka mnogo znači potpis profesionalnog ugovora i priključenje prvoj momčadi. Neizmjerno sam zahvalan stručnom stožeru na čelu s trenerom Tonijem Karačićem koji su prepoznali moj rad i pružili mi priliku trenirati i igrati s prvom momčadi. Nadam se i određenim minutama i službenom debiju za seniorsku momčad u novoj sezoni. Za sada ide sve u pravom smjeru, ovo je jedan od ciljeva koje sam zacrtao u svojoj karijeri. Prvi profesionalni ugovor potpisao sam za renomirani klub u državi, vjerojatno i najbolji za mlade igrače čiji se rad pomno prati i koji često dobiju priliku iskušati se na najvišoj razini
, kazao je Ivan Grgić koji je ujedno i član U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Talentirani Ivan Grgić iz Kiseljaka karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo, a kao kapetan predvodio je pionirsku momčad FK Sarajevo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U NK Široki Brijeg došao je u veljači 2019. godine iz HNK Hajduk Split.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P