PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Još jedno zimsko pojačanje produžilo ugovor

Defanzivac koji je stigao u zimskom prelaznom roku u FK Sarajevo produžio je ugovor.
Hrvoje Miličević

Foto: FK Sarajevo

Danas je u klupskim prostorijama dogovoren nastavak saradnje između Miličevića i FK Sarajevo u trajanju od jedne godine. Hrvoje je tako drugi igrač koji je danas potpisao novi ugovor sa šampionom BiH, a čak peti u posljednja dva dana. Podsjećamo, do sada su ugovore produžili Oremuš, Dupovac, Džafić i Jukić.

“Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju sa Sarajevom na još jednu godinu. Naravno, ciljevi se znaju i nadam se sada što boljim rezultatima u Evropi”, rekao je Miličević.

Miličević je Sarajevo pojačao početkom ove godine, odigrao je sve tri utakmice na proljeće i ostvario je učinak od jednog gola i asistencije.

“Sigurno da smo zadovoljni što smo se dogovorili za nastavak saradnje. Moramo reći da je Hrvoje došao kao igrač čije su kvalitete već bile poznate ljubiteljima fudbala u našoj državi, a te kvalitete i pohvale opravdao je prikazanim na terenu”, rekao je Emir Hadžić.

Miličević je karijeru započeo u Zrinjskom, a nastupao je još u Italiji za Pescaru, Teramo i L’Aquilu Calcio, te za kazahstanski Aktobe.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P