PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Sutra bi mogli saznati kada će se nastaviti Premijer liga BiH

Nova videokonferencija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i klubova Premijer lige BiH bit će održana sutra od 15 sati.

Detalj sa čuvenog derbija na Pecari koji je završio 3:4 foto: jabuka.tv

Najbitnija tačka dnevnog reda bit će prijedlog plana aktivnosti saveza u vezi s mogućim nastavkom takmičenja Premijer lige BiH i Kupa. Prethodno će se iznijeti informacija o odlukama Izvršnog komiteta Evropske nogometne federacije (UEFA), koje se odnose na domaća klupska takmičenja.

Iako bi bh. klubovi trebali dobiti dozvolu da se vrate treninzima početkom maja, sasvim je jasno da će morati sačekati usklađene potvrde kriznih štabova Federacije BiH i RS. Najbitnija tačka dnevnog reda bit će prijedlog plana aktivnosti saveza u vezi s mogućim nastavkom takmičenja Premijer lige BiH i Kupa.

Prethodno će se iznijeti informacija o odlukama Izvršnog komiteta Evropske nogometne federacije (UEFA), koje se odnose na domaća klupska takmičenja. Iako bi bh. klubovi trebali dobiti dozvolu da se vrate treninzima početkom maja, sasvim je jasno da će morati sačekati usklađene potvrde kriznih štabova Federacije BiH i RS.

Izvor: Klix.ba

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P