PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Borac predstavio Nenada Lalatovića, velike ambicije u Banjaluci uoči nove sezone

foto: mondo.rs

Višegodišnja želja navijača i čelnika FK Borac je ispunjena i novi trener Banjalučana postaje Nenad Lalatović, srbijanski stručnjak koji se već dugo dovodi u vezu sa klubom.

Lalatović je obavio niz sastanaka sa čelnicima Borca u proteklom periodu, na kojima je dogovorio dolazak u našu zemlju, a kako je već ovih dana isticao u izjavama za srbijanske medije, odlučio je doći u “drugu zemlju gdje će se boriti za titulu”.

Iako ima tek 44 godine, Lalatović se već 11 godina bavi trenerskim poslom, a karijeru je počeo u Sremu 2011. godine. Vodio je potom novosadski Proleter, Voždovac, Napredak iz Kruševca, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu u dva navrata, U-20 i U-21 selekcije Srbije, Radnički iz Niša, saudijski Al Batin te Radnički iz Kragujevca.

Lalatovića prati glas da iz svih ekipa izvlači i više nego što je realno, a pojedini rezultati iz njegove karijere zaista govore u prilog tome, ali i da nije u stanju ispratiti dugoročni projekat zbog svog temperamenta i zbog činjenice da ne želi da trpi ničiji nekorektan odnos. Koliko će se Lalatovića poštovati u Borcu i hoće li dobiti punu autonomiju u radu, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da su pred njim velika očekivanja.

Tome u prilog svjedoči i način na koji je predstavljen.

 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P