PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Vladan Kovačević produžio ugovor sa Sarajevom

Prvi golman Fudbalskog kluba Sarajevo Vladan Kovačević danas je produžio vjernost Bordo klubu narednih pet godina.
Vladan Kovačević

Foto: www.fksarajevo.ba

Prvi golman Fudbalskog kluba Sarajevo Vladan Kovačević danas je produžio vjernost Bordo klubu narednih pet godina. Bivši akademac za seniorski tim Sarajeva debitovao je prošle godine na utakmici protiv Slobode 5. augusta, a od tada je upisao ukupno 39 nastupa. 

„Jako sam sretan zbog produženja ugovora. Prošle sezone smo dokazali kvalitet, a siguran sam da i ove godine možemo pružiti dobre partije. Svi ostvareni rezultati su produkt mnogo truda i napora, te sam jako zadovoljan proteklom godinom. Na meni je da se nastavim truditi na treninzima i utakmicama, a sigurno je da će i rezultati to pratiti”, izjavio je Kovačević nakon potpisa novog ugovora.

I Koordinator sportskog segmenta u FK Sarajevo Emir Hadžić komentarisao je ovo produženje saradnje: „Vladan je pravi primjer kako se radom i trudom mogu postići dobri rezultati. U ključnim situacijama je bio tu za ekipu, naporno radio i zaista mogu reći da smo svi ponosni na njega. Napredak koji je ostvario u proteklih godinu dana je za svako poštovanje, što je rezultiralo time da je Vladan sada neizostavan član naše odbrane, a sigurni smo da će pružiti dobre partije u A reprezentaciji BiH.“

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P