PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Brazilci potpisuju za Borac

Dva Brazilca će potpisati ugovore sa FK Borac.
Borac trening

Foto: FK Borac

Defanzivac Douglas Nonato Oliveira Cruz (22) i krilni napadač Clarismario Santos Rodriguez (18), koji su proteklih desetak dana bili na probi, potpisaće ugovor sa Fudbalskim klubom Borac, potvrdio je za “Glas Srpske” predsjednik banjalučkog premijerligaša Vico Zeljković.

Kruz će krenuti i na pripreme na Zlatibor sa ostatkom crveno-plave delegacije, dok će Santos, strijelac gola na subotnjoj kontrolnoj utakmici između “Crvenih” i “Bijelih”, biti poslat na pozajmicu u tabor nekog od prvoligaša Republike Srpske, pa će do kraja jesenje polusezone biti praćen njegov razvoj.

“Odlučili smo se na ovaj korak, jer nam u ovom trenutku deficitarniji na poziciji štopera, dok u smo u vrhu napada adekvatno popunjeni. Što se tiče Marka Brtana, on će poslije ljekarskih pregleda i testa na virus korona potpisati ugovor na godinu plus godinu i putovaće sa ekipom u srijedu ujutro na Zlatibor”, rekao je Zeljković za pomenuti list.

Borčevi fudbaleri će na Zlatiboru biti od 8. do 22. jula, a za to vrijeme odigraće pet kontrolnih utakmica.

Rivali su Radnik iz Surdulice (11. jul), Inđija (14. jul), Javor (18. jul), Trepča (21. jul) i Čukarički (22. jul).

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Borac bi trebalo da odigra 1. i 2. avgusta protiv Mladosti, ali je taj duel pod znakom pitanja zbog velikog broja slučajeva zaraze virusom korona u premijerligašu iz Doboja kod Kaknja.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P