PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Beganović: Ne bojimo se nikoga

Kapiten Slobode Amar Beganović i trener Gradimir Crnogorac najavili su gradski derbi.

Foto: Tuzlalive.ba

Meč 20. kola na Gradskom stadionu Tušanj igra se danas sa početkom od 13:30, uz direktan prenos na mojaTV platformi. U prostorijama FK Sloboda tim povodom je upriličena zajednička konferencija za medije.

“Mislim da će utakmica pokazati šta smo radili i dokle smo došli u pripremnom periodu. Svi igrači su spremni, željno iščekuju derbi i nadam se da će prenijeti na teren sve ono što smo se dogovorili. Tuzla City je skup odličnih pojedinaca, ali ako budemo pravi i u ritmu kao ranije, rezultat neće izostati. Sigurno da je derbi specifična utakmica gdje se nikada ne zna šta će se desiti, ali ko uđe sa više motivacije i želje prevazići će to i ostvariti bolji rezultat”, poručio je Gradimir Crnogorac, šef struke Slobode.

Naš kapiten Amar Beganović takođe je optimista uoči gradskog derbija:

“Tuzla City je u prijelaznom periodu dobio najveće pojačanje u vidu trenera Musemića, ali se mi kao klub u nedjelju nadamo pobjedi jer imamo svoju računicu i u njoj ćemo dati sve od sebe. Mi smo Sloboda, klub sa stogodišnjom tradicijom, te se ne bojimo nikoga i idemo svakako da ostvarimo svoj cilj a to su tri boda”, rekao je Beganović.

 

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P