PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Feđa Dudić: Zadovoljni smo, mogli smo dobiti, ali i izgubiti

Trener Veleža Feđa Dudić nakon utakmice je rekao da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

Feđa Dudić

Trener Veleža Feđa Dudić je nakon utakmice iznio svoje viđenje susreta.

“Bili smo bolji protivnik u prvom dijelu, imali dvije situacije da riješimo utakmicu, nažalost nismo i Sarajevo daje gol za 1:1. Bili su onda bolji protivnik, preuzeli inicijativu, nije bilo nekih 100% prilika, a to ću opravdat to prošlogodišnjom utakmicom, jer smo prošle godine vodili, pa izgubili i to nam se vrtilo u glavi. U potpunoj dominaciji Sarajeva, ima priliku Osmić, ne šutira i eto. Zadovoljni smo, mogli smo dobiti, mogli smo izgubiti. Želim im sreću u srijedu, ako Bog da da prođu dalje”, poručio je Dudić i nastavio.

“Imali smo Fejsala 1 na 1, pa Vehabovića, šta god da je uzeo poentirali bi, ali je izabrao najgore rješenje. Onda dođe kazna, kad su počeli ulaziti igrači, nije se znalo od koga više prijeti opasnost. Mogli smo prekinuti neugodnu tradiciju, ali nismo”, ističe Dudić.

“Sarajevo nas nije nadigralo cijelo drugo poluvrijeme. Bila nam je voda u ušima, pritisli su nas, aktuelni su prvak BiH, dali su gol, bili punog elana, ali smo izmjenama uspjeli balansirati pritisak”, zaključio je trener Veleža.

Izvor: Sport1.ba

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P