PLBiH – Premijer liga BiH

Sve o fudbalu u BiH

Marinović najavljuje iskupljenje protiv Tuzla Cityja

Trener Sarajeva Vinko Marinović najavio je meč protiv Tuzla Cityja.

FK Sarajevo će nakon dva gostovanja danas odigrati prvu domaću utakmicu, a protivnik je FK Tuzla City. Trener Sarajeva Vinko Marinović je u najavi meča rekao da igrači imaju veliki motiv da se iskupe za remi protiv Mladosti u prošlom kolu.

“Sigurno da, iako sam znao da će biti teška utakmica i bez obzira što su prvu utakmicu izgubili 6:0, promjena trenera je utjecala i igrači su željeli da pokažu da je to možda bio loš dan. Bez obzira na sve mislim da smo opet to morali dobiti, nismo dobili, imali smo šanse nismo iskoristili, postigli dva gola, ali imali smo i situacije gdje nismo smjeli da primimo dva gola iz dva prekida, tako da su to stvari koje moramo popravljati i utakmica pred nama nam daje motiv da to sve popravimo iz prošle utakmice”, rekao je Vinko Marinović, te je dodao:

“Svaka utakmica je teška, tako i sa Tuzla Cityjem. Naravno da će to biti i teža utakmica nego ova sa Mladosti, ali mi ćemo se morati podići i odigrati kvalitetnu utakmicu kako bismo popravili utisak iz ove utakmice protiv Mladosti”, zaključio je Marinović.

*Zabranjeno je svako preuzimanje sadržaja bez dozvole autora i navođenja izvora. | PLBiH - Premijer liga BiH.

Copyright PLBIH © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
P